+15 gaveideer til morfar

Leder du efter den perfekte gave til morfar? Find gode ideer og inspiration til gave til morfar der har alt.

Hos 1001gaveideer har vi samlet de bedste ideer til en god gave til morfar.

Uanset anledning, kan det være svært at finde finde den perfekte gave til morfar. Han ønsker sig sikkert ikke rigtig noget, han har ikke brug for noget særligt og så har morfor jo alt. Derfor ender gaven ofte med en klassisk vingave og lidt godt til ganen. Det er selvfølgelig også en fin gar til morfar, men hvis du er på jagt efter en personlig gave til morfar, eller gaveinspiration til den perfekte gave til morfar, så læs med her.

Hvad er en god gave til morfar?

Det bedste råd til dig der er på jagt efter gave til morfar der har alt, er at tage udgangspunkt i en af disse 3 gavekategorier

  • En personlig gave til morfar
  • En gave med udgangspunkt i morfar
  • En forkælelsesgave til morfar
  • En oplevelse for morfar eller sammen med morfar

En personlig gave til morfar

Gavekategorien “En personlig gave til morfar” er en helt særlig gave, hvori der er lagt tid, energi og kærlighed i. Gaven kan ikke købes i den lokale Imerco, netop fordi den er personlig. En personlig gave til morfar kan være en gave

  • med indgravering med navn eller en personlig hilsen.
  • en hjemmelavet gave. Børnebørnes kreationer er ofte de gaver der bringer størst lykke.
  • der er et minde om fællesskabet. Med udgangspunkt i en fælles oplevelse eller morfars familie, kan et minde skabe en unik gave. Det kunne være et indrammet billede fra en fælles oplevelse.

En gave med udgangspunkt i morfar

Gavekategorien “en gave med udgangspunkt i morfar” er at kigge på den skønne morfor og lede efter den perfekte gave til morfar, med morfar i tankerne. Du bør faktisk ikke lede på nettet for at finde inspiration til denne type gave til morfar. Kig på ham og hvad han synes og interesserer sig for. Hvilken hobby har ham? Er han altid i gang i haven eller i køkkenet? Er han altid at finde ved grillen? Eller i lænestolen med en god bog eller fordybet i en dokumentar eller radioudsendelse? Hvem er morfar? Mind dig selv om hvem han er (udover morfar) og giv ham en lækker gave indenfor hans hobby eller passion.

Alle hobby og interesser er dyre og det lækreste udstyr, køber man bare ikke til sig selv – dem skal man have i gave?

En forkælelsesgave til morfar

En forfælelsesgave til morfar er en hyggegave, en gave der oaser af forkælelse og kærlighed til morfar.

Forkælelsesgaven til morfar er en klassisk gave. Gaven der får morfar til at tænke på Jer som gavegiver, hver gang han bruger gaven. Eksempler på forkælelsesgaver til morfar er en lækker badekåbe, varme hjemmesko, en lækker termokande eller blødt nattøj.

En oplevelse for morfar eller sammen med morfar

Vores egen morfar sagde altid

Oplevelser er det eneste, vi tager med os gennem hele livet.

E.G. Andersen

Og det er så sandt! Og når man har alt materielt (eller føler man har alt), så er oplevelser – især fælles oplevelser, meget mere værd. Fælles oplevelser er derfor en oplagt gave til morfar der har alt.

Gennem de seneste 10 år er udbuddet af oplevelsesgaver, eksploderet. Der findes oplevelsesgaver til enhver og til alle typer og i alle prisklasser. Så hvis du tænker at en oplevelsesgave er et kroophold, en biograftur eller et hjemmelavet arrangement – så tager du fejl.

Vi byder på nogle af de bedste oplevelsesgave idéer til morfar

+15 gaveidéer til morfar

Fra gaveinspiration til faktiske gaveidéer til morfar. Hvis du har læst ovenstående er på forhåbentlig ikke længere, helt på bar bund, i din søgning efter en gaveidé til Jeres morfar.

1 En personliggjort kuffert i gave til morfar

88F2A823 32A9 428E A28C 0356320FE538 1024x1024 - +15 gaveideer til morfar

Kan morfar godt li at rejse, er det oplagt at give ham en lækker kuffert, en hard case kuffert i polycarbonat med indbygget TSA-lås, 4 hjul, forstærket hjørner, mulighed for at udvide OG morfars navn på fronten. Så er der vist ikke længere frygt for at kufferten skulle blive væk eller blive taget af en anden fra bagage båndet.

De lækre kufferter fra Carlo CAB får i 3 størrelser, i 3 farver og du bestemmer selv om der skal stå morfars navn – eller blot “morfar”.

Se det store udvalg af personlige kufferter hos Rejsegear

2 Kaffekop til morfar

839A86CB 4C52 448C 89DC 824CBA39C14A 1024x1024 - +15 gaveideer til morfar

Vores morfar har en fin kaffekop fra junior, som blev malet da junior var ca 2 år. Den er så fin og morfar bruger den hver morgen og sender junior en kærlig tanke.

Et kaffekrus er en klassisk gave til morfar og der er flere typer af morfar krus. Giv et flot designet morfar krus fra Liebe

Find morfar krus fra Liebe her hos Børnens Kartel

Verdens bedste morfar er også et godt bud på en fin morfar gave. Enhver morfar vil være meget stolt af at drikke af “Verdens bedste morfar” koppen

Find Verdens bedste morfar krus fra her hos Børnens Kartel

Det er også muligt at lade junior tegne på et hvidt krus. Det kan blive et unikt mesterværk som morfar vil være den stolte ejer af. Har du lyst til et kreativt mesterværk – made by junior?

Find porcelæns-tusher her hos Rito

3 Morfar plakat

D03CC4BF F0A4 49DE B537 9D428213AA8C 1024x1024 - +15 gaveideer til morfar

En morfar plakat et en masse kærlighed der kan sættes op på væggen. Det er en kærlighedserklæring af den store slags og vi elsker idéen, da den både gør morfar stolt og giver børnebørn mulighed for at sætte ord på deres kærlighed.

Morfar citater er en sød plakat med 9 ting morfar kunne finde på at sige. Man trækker på smilebåndet, men den er samtidig sød og fin.

Find morfar citat plakaten her hos tapetforum

En mere personlig morfar plakat er den, hvor der indgår billeder af familien. Plakaten er simpel med “morfar” skrevet i Jeres personlige billeder. En meget unik og personlig gave til morfar.

Find den personlige billed plakaten her hos plakattrykkeren

Det er også muligt at fortælle morfar, hvad han betyder for børnebørnene med ord. En personlig plakat til den sødeste morfar, der viser hvor dejlig og rar han er. Du kan, som barnbarn, give den som tak for at have passet dig som lille eller som fødselsdagsgave eller julegave fra barnebarn til morfar.

Find morfar med ord plakaten her hos sovedyret

4 Forkælelsesgave til morfar – morgenkåbe

badekåbe til mand badekåbe til mænd gave til morfar julegave til morfar luksus gave bedsteforældre 1024x576 - +15 gaveideer til morfar

En god gave er én man ikke kunne finde på at købe til sig selv. Det er ofte en lækker udgave af den ting man vælger. For det er de færreste, der ofre og køber luksus til sig selv. Omvendt er den gode gave, den man bruger ofte og sender gavegiver en kærlig tanke, når den anvendes.

Har morfar hang til formiddage i morgenkåbe, kaffe og nyheder? Så kunne en morgenkåbe til mænd, være en rigtig god idé som forkælelesgave til morfar. En morgenkåbe eller en badekåbe til herre, må gerne være lækker og have en kvalitet, der gør at den er uændret, vask efter vask.

Find en lækker morgenkåbe eller badekåbe til herrer her hos intimo

eller

Find badekåbe til herrer her hos kaufmann

5 Forkælelsesgave til morfar – hjemmesko

51E31F28 901B 4861 948C 2D8B7AAF3994 1024x1024 - +15 gaveideer til morfar

Hjemmesko er endnu en klassisker, blandt gaveidéer til morfar og andre modne mænd. Der er noget hygge over hjemmesko. De hører sammen med morgenkåben om formiddagen og hjemmesko er et sikkert hit blandt de fleste bedsteforældre. Og hvorfor så give dem i gave? Jo for det er præcis med hjemmesko, som med morgenkåbe, nattøj, handsker og paraplyen. Man køber bare ikke luksus udgaven til sig selv. Er du træt af at morfar har gamle udsultede hjemmesko på? Giv ham de blødste og varmeste sutsko i gave og han vil tænke på sit barnebarn, hver enestee dag, når han hopper i hjemmeskoene.

Se det store udvalg af sutsko til mænd her hos Skobox

6 En Morfar bog

66668179 96DF 4E98 8CB3 3706975F8AF7 1024x537 - +15 gaveideer til morfar

En helt særlig bog til morfar! I Morfar, fortæl nu kan bedstefar fortælle sit barnebarn om dengang, han var dreng. Hvad han legede med; hvem hans bedste ven var; om han var god til fodbold; om lærerne i skolen var skrappe – og hvordan han egentlig mødte bedstemor. Morfar, fortæl nu stiller alle de spørgsmål, vi nogle gange glemmer at stille, før det er for sent. I bogen er der gjort plads til, at bedstefar kan skrive, fortælle og klistre fotos ind fra sit eget liv. Bogens mange spørgsmål og udpluk af historiske højdepunkter fra de sidste 80 år er med til at hjælpe hukommelsen på gled. I sidste ende er dette en gave til hele familien ? og især barnebarnet, der på denne måde får sit helt eget morfar-album. Få også: Bedstemor, fortæl nu – Mormor, fortal nu – Farmor, fortæl nu – Farfar, fortæl nu – Mor, fortæl nu – Far, fortæl nu.

Find “Morfar, fortæl nu” her hos Saxo

MORFAR – minder og gemmer er en unik scrapbog til enhver morfar, der ønsker at give minder, erfaringer, tanker og holdninger videre til sit barnebarn. Bogen er delt ind i 7 kapitler med plads til masser af ord og billeder fra et langt, levet liv. Undervejs hjælpes man på vej af en lang række spørgsmål. Disse guider en til at udfylde bogen, så den bliver et komplet værk af oplevelser, overvejelser, betydningsfulde mennesker og meninger. Udfyld bogen med omhu og giv en gave der varer for evigt. 

Find MORFAR her hos Saxo

Til en ganske særlig morfar – En morfar er noget helt særligt – altid parat til at støtte og give stilfærdige råd eller blot sætte tid af til fælle hygge. En morfar fortjener et stort >>Tak!<< blot for tat være den, han er. Her er en fin samling af hyldester til både den nybagte som erfarne morfar. Bogen er en dejlig gave, som siger alt det, der bør siges om verdens bedste morfar

Find Til en ganske særlig morfar her hos Saxo

7 Toilettaske til herre

1DB95F11 772D 46A1 A19B 0FCEF87CC2A1 1024x1024 - +15 gaveideer til morfar

En fed toilettaske gør rejsen endnu bedre! Er morfar til kvalitet og lækkert udstyr, eller er han typen der pakker tandbørsten i en plastikpose? I begge tilfælde ville en lækker herre tolilettaske, være lykken. Vælg en klassisk model til herre og overvej om den skal have flere rum, være i skind eller en model der skal vaskes i vaskemaskinen. Bemærk at det nu er muligt at på toilettaske til herre med ophæng. Så bliver den ikke våd af at stå på kanten af vasken.

Find et STORT udvalg af toilettasker til herre her hos Made4Men

8 Billedramme til juniors mesterværker

216499CD 4240 4F28 BCD0 8867475565B4 1024x537 - +15 gaveideer til morfar

Er junior kreativ og har han eller hun altid den nyeste produktion af tegninger med som gave til morfar? Så er det oplagt at forære morfar en Davinci billedramme til juniors fine kretive mesterværker.

En Davinci ramme til tegninger, har plads til 50 af juniors kunstværker

Nu kan juniors tegninger rigtig komme til deres ret – i en flot ramme som kan hænges på væggen og rumme helt op til 50 børnetegninger i A4 størrelse.

Det er den perfekte ramme til de små børns store kunstværker.  En Davinci ramme fås i sort, hvid og eg. Billedrammen kan også stå på en hylde med den lille stander der medfølger.

Åben lågen, og sæt den nyeste tegning ind. Når rammen er fyldt, er det nemt at tage dem alle ud i en flot samlet bunke.

Find Davinci billedrammen til mesterværker, her hos Legebutikken

9 Smag på øl, vin, whisky, gin og meget mere

E930B46F 58D9 4F6E 8B47 3BEB0BE4F3DE 1024x537 - +15 gaveideer til morfar

Kan morfar godt li en god øl, et godt glas rødvin eller er han interesserede i processen ved at lave alkohol, som gin, whisky eller rom? Der findes et stort udvalg af gavekort til morfar med vinsmagning, besøg på vingård, produktion af whisky, ølsmagning og lav-din-egen-flaske. Gavekort til smagsoplevelserne for morfar findes også til tilbud i mange dele af landet. Det er derfor muligt at give morfar en oplevelse der rammer hans interesser.

Find de mange smagsoplevelser for morfar her hos Du glemmer det aldrig

10 Byvandring som gave til morfar

899B886D 023B 420B 8DD7 4CC7A09A59B7 1024x537 - +15 gaveideer til morfar

En oplevelsesgave til morfar er en god gave da oplevelsen gemmes og lagres i minderne. Er der mulighed for at gavegiver deltager i oplevelsen, skabes der også fælles minder. Under alle omstændigheder er det en god idé at give morfar 2 billetter til oplevelsen, så han kan dele oplevelsen, med én han holder af.

Byvandringer i de større danske byer er blevet en succes gennem de seneste 10 år. Byvandringerne har ofte et tema og ledes af en lokal, med meget stort lokalkendskab. Det kan være temaer som lokale spøgelseshistorier, gademiljø, lokal arkitektur eller lokalehistorie. F.eks. findes byvandringer med temaer: I fodsporene på Flammen og Citronen, Aarhus culture Walk, København på wrangen, Guidet tur med en hjemløs og Aalborg under besættelsen.

Find de mange byvandringer for morfar her hos Du glemmer det aldrig

11 Morfar nøglering

68E54E6F 9958 4438 862D ECA5A20127D5 1024x537 - +15 gaveideer til morfar

En nøglering med trykt “morfar” er en kærlighedsgave til morfar. Det er gaven til morfar der er SÅ stolt over at være morfar. Og med nøgleringen vil han hver dag bruge sin gave og tænke på sine børnebørn. Nøgleringen er lavet i cognacfarvet læder med nøglering og nitte i gammel messing.

Find nøglering til morfar her hos by Ravn

12 Giv morfar en karikatur tegning

12A1BE5F 4EBA 4F04 87B2 51D553BBECED 1024x1024 - +15 gaveideer til morfar

En sjov og unik gave til morfar er at give han et anderledes og sjovt portræt. Det er en personlig gave, og kan både være en karikaturtegning af morfar selv, eller af hans børnebørn. Der er intet, der kan hamle op med personlige gaver, da de vækker følelser og glæde hos modtageren. Nyder du at glæde dine medmennesker, vil det være oplagt for dig at få lavet en karikatur tegning, som modtageren kan få glæde af resten af livet. Det er ikke mindst en billig gave, som du kan bestille nemt og sikkert på nettet.

Her kan du bestille en personlig karikatur tegning til morfar

13 Sekrid kortholder til morfar

67AB5781 22FC 4DC3 BD4E 7FF4B33B065F 1024x537 - +15 gaveideer til morfar

En kortholder til mænd er en klassisk gave, men også et lækker gave som holder i mange år. Kort holderen er oplagt til ham der ikke ønsker at have en stor pung med, hver gang han skal i byen og så er den oplagt til ham der ikke ønsker kort og telefon i samme enhed – eller ham der har en mobiltelefon (ikke en smartphone). Giv morfar en klassisk lækker gave.

Find et stort udvalg af kortholder til morfar- her hos Propagandashop

14 Professionel gave til Morfar

552F43EA 6512 4116 AF89 5502FFD473A9 1024x1024 - +15 gaveideer til morfar

Er morfar typen der lige runder hagen og kinderne med barbermaskine om morgen? Så kunne han forkæles med ægte forkælelse for mænd. Giv morfar en professionel barbering han aldrig vil glemme. En gammeldags professionel barbering med kost, barbercreme, ragekniv og skægpleje. Han hurtigt kan blive afhængig! Ren velvære og luksus!

Her finder du gavekort til barbering til morfar

15 Hængekøje som gave til morfar

1EDC7EDF 93F0 496A 9BE6 E5CCEF72FF67 1024x537 - +15 gaveideer til morfar

En oase af hygge til morfars have. CHILLit hængekøjen fra SACKit er lavet i det slidstærke, vind- og vandafvisende cobana stof som gør at vores lækre hængekøje kan bruges både ude og inde.

Kombiner med en puf, bakke og puder for ekstra hygge og komfort.

Her finder du hængekøjen til morfar

16 DAB radio eller trådløs højtaler som gave til morfar

BB892023 EE81 4499 B3B3 990A6827F5C2 1024x537 - +15 gaveideer til morfar

Er morfar glad for musik, lytter han tit til radio eller er han glad for at følge med i nyheder, dokumentar og podcasts? Så kunne en DAB radio eller en Bluetooth / trådløs højtaler være oplagt som gave til morfar. En lyd enhed der kan kobles til telefonen eller en radio, der kan tages med i haven, på båden og på værkstedet. Giv morfar en gave han kan bruge hver dag.

Find en trådløs højtaler / DAB radio til morfar her hos CoolShop

SE OGSÅ: Valentinsdag 2020: Valentinsgaver til ham

Indlægget +15 gaveideer til morfar indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - +15 gaveideer til morfar

error: Content is protected !!