30+ Gurli Gris gaveideer til børn

Har du et barn der er helt skudt i Gurli Gris eller Gustav Gris?

Gurli Gris gaveideer til børn er en samling af Gurli Gris ting som du kan forkæle den lille Gurli Gris med.

Gurli Gris (på engelsk Peppa Pig) er og bliver en populær figur hos mange børn. 

Gurli Gris er en tv-serie for børn der består af episoder af 5 minutters varighed. Gurli Gris er en tegnefilms tv-serie for børn, der er lavet af Astley Baker Davies og Contender Home. Entertainment. Den handler om Gurli, der er en gris i menneskelig form, og hendes familie og venner. Alle hendes venner er forskellige arter af pattedyr og deres efternavn er deres dyreart og begyndelsesbogstavet i fornavnet er det samme som artsnavnet. Gurli Grisbor sammen med sin mor, far og lillebror Gustav.

Familien består af Far Gris, Mor Gris, Gurli Gris, Gustav Gris, Bedstemor Gris og Bedstefar Gris.

Vennerne består af Pedro Pony, Karina Kanin, Kalle Kanin, Zoe Zebra, Frida Får, Emilie Elefant og Esther Æsel.

Glæd din lille Gurli Gris fan med en af disse Gurli Gris gaveideer til børn. Udvalget af Gurli Gris gaver består både af Gurli Gris legetøj, Gurli Gris bøger, Gurli Gris børnekostume mm.

Gurli Gris gaveideer til børn

Gurli Gris badehåndklæde - 30+ Gurli Gris gaveideer til børn

Gurli Gris badehåndklæde

Tag håndklædet med til stranden, ved poolen eller i haven. Det perfekte håndklæde til de mindste Gurli Gris fans. Strandhåndklædet måler 70 x 140 cm og er fremstillet i 12% polyster og 88% bomuld.

Find håndklædet hos Dingadget

Gurli Gris lydbog - 30+ Gurli Gris gaveideer til børn

Gurli Gris larmende lydbog

“Peppa – Gurli Gris’ super-larmende lydbog” (med 18 fantastiske lyde)” er endnu en skøn historie om vores alle sammens Gurli Gris og hendes eventyr. Hvad mon der sker, når Gurli Gris og Gustav beslutter sig for at larme rigtigt meget? Det finder du ud af med denne dejlige pegebog fyldt med lyde. Her er 18 lyde, der er sjove og som larmer. Alle små grisebasser vil elske denne bog!

Find Gurli Gris lydbog hos Saxo

Gurli Gris legeæske - 30+ Gurli Gris gaveideer til børn

Gurli Gris legeæske

I denne Gurli Gris-legeæske venter, fordelt på tre bøger, mange farverige opgaver og ideer til kreativ udfoldelse med den søde gris. Man kan eksempelvis finde ideer til klippe-klistre, tegne og male med Gurli Gris eller lege med de sjove klistermærker. Som en ekstra bonus findes også en flot, stor plakat med Gurli Gris, som er klar til at hænge op på værelset.

Find legeæsken hos Saxo

Gurli gris dukkehus - 30+ Gurli Gris gaveideer til børn

Gurli Gris dukkehus

Tag Gurli Gris i hånden og lad hende vise dig rundt i det store hus (75 cm x 57 cm). Dukkehuset har otte rum, så der er masser af plads at udfolde sig på for de små grise. Der er kontor, legeværelse, soveværelse til både mor og far og Gustav og Gurli, badeværelse, køkken, dagligstue og entre.

Find legehuset hos COOP

Gurli Gris legetæppe - 30+ Gurli Gris gaveideer til børn

Gurli Gris legetæppe

Grin og hyg med Gurli Gris og hendes lillebror George, når de cykler rundt i kvarteret på dette gulvpuslespil! Leg i de mudrede vandpytter, tag en picnic i parken, cykl, spring rundt i hoppe-slottet og tag på togtur med Gurli Gris og hendes venner.

Find Gurli Gris legetæppe hos Eurotoys

Gurli Gris sengetøj - 30+ Gurli Gris gaveideer til børn

Gurli Gris sengetøj

Den lille Gurli Gris fan kan også finde til drømmeland hver aften, med dette flotte Gurli Gris sengetøj. Sødt sengetøj med Gurli Gris og en masse flotte stjerner! Sengetøjet måler 140 x 200 cm.

Find Gurli Gris sengetøjet her hos Eurotoys

Gurli Gris Karaoke cd afspiller - 30+ Gurli Gris gaveideer til børn

Gurli Gris karaoke CD-afspiller

Syng sammen med din ven/veninde med denne Gurli Gris CD afspiller! Med til CD afspilleren med LED skærm medfølger 2 mikrofoner så du kan synge med hvilken som helst CD.

Find karaoke cd-afspilleren hos Eurotoys

Gurli Gris vækkeur - 30+ Gurli Gris gaveideer til børn

Gurli Gris vækkeur

Et sødt og flot Gurli Gris vækkeur med FM-radio. En eksklusiv Gurli Gris -projektionsplade til at vise et super cool ikon af dine ynglings grise på dit loft! Alarm med mulighed for at vågne op med radio eller naturlyde samt med snooze-funktion.

Find Gurli Gris vækkeur hos Eurotoys

Gurli Gris madkassesæt - 30+ Gurli Gris gaveideer til børn

Gurli Gris madkassesæt

Fin lille Madkasse/Snackbox til at tage med på farten! Med fint motiv af Gurli Gris får man både en madkasse og en drikkedunk som kan opbevares sammen med madkassen. 

Find madkassesættet hos Eurotoys

Gurli Gris børnecykel - 30+ Gurli Gris gaveideer til børn

Gurli Gris børnecykel

Gurli Gris 12 tommer børnecykel med støttehjul. Gurli Gris er ekstremt populær blandt alle piger i hele Europa som en tv-serie. Cyklen er designet i stil med serien med munter farver og smukke klistermærker af Gurli og vennerne. Cyklen har en praktisk dukkestol bagpå og en metalkurv foran, så man kan tage sine ting med sig, mens man holder sine hænder sikkert på styret.

Find Gurli Gris børnecykel hos Eurotoys

Gurli Gris løbecykel - 30+ Gurli Gris gaveideer til børn

Gurli Gris løbecykel

Super smart Gurli Gris løbecykel som kan forvandles til barnets første træningscykel! Ideel til at udvikle koordinering og balance.

Find løbecyklen hos Eurotoys

Gurli Gris enhjørning legetøj - 30+ Gurli Gris gaveideer til børn

Gurli Gris enhjørning legesæt

Skab dine egne Gurli Gris eventyr med disse Gurli tema playsets. Hvert sæt indeholder 3 figurer og tilbehør til som passer til de sjove temaer.

Find sættet hos Eurotoys

Gurli Gris puslespil - 30+ Gurli Gris gaveideer til børn

Gurli Gris puslespil

De fleste børn elsker puslespil og puslespillet bliver straks lidt sjovere når det er med yndlingsfiguren Gurli Gris.

Find puslespillet hos Eurotoys

Gurli Gris kasseapparat - 30+ Gurli Gris gaveideer til børn

Gurli Gris kasseapparat

Alt det tilbehør, du har brug for til shopping sjov med dine venner og Gurli Gris. Scan tingene og lyt efter bippet, brug lommeregneren i kasseapparatet til at lægge summen sammen på varerne og betal med Gurlis penge eller med kreditkort ved hjælp af den kontaktløse bip-funktion. Gurli Gris kasseapparat tilskynder fantasifuld leg, social interaktion og kommunikation der udvikler de numeriske færdigheder.

Find Gurli Gris kasseapparat hos Eurotoys

Gurli Gris tipi legetelt Gurli gris gaveideer til børn - 30+ Gurli Gris gaveideer til børn

Gurli Gris tipi legetelt

Dette dekorative og farverige Gurli Gris Tipi legetelt er fuldt med flot karakterdesign. Bind dørene, så de står åbne for et åbent legeareal eller luk teltet for at lave en hyggelig hule.

Find Gurli Gris legetelt hos Eurotoys

Gurli Gris løbehjul gurli gris ting ting børn - 30+ Gurli Gris gaveideer til børn

Gurli Gris løbehjul

Gurli Gris 3-hjulet løbehjul. Med store hjul og justerbart håndtag fra 59-64 cm. Kan bære 20 kg.

Find løbehjulet hos Eurotoys

Gurli Gris trampolin til børn - 30+ Gurli Gris gaveideer til børn

Gurli Gris trampolin

Ægte Gurli Gris fans vil elske denne søde lille trmapolin med Gurli Gris. Hop og dans på den. Der er et smart håndtag således de yngste børn også kan hoppe med.

Find Gurli Gris trampolin hos Eurotoys

Gurli Gris luftmadras med sovepose - 30+ Gurli Gris gaveideer til børn

Gurli Gris luftmadras med sovepose

Smart luftmadras og medfølgende luftpumpe, sovepose som let kan afmonteres for vask og transportpose så den let kan tages med rundt.

Find Gurli Gris luftmadras hos Eurotoys

Gurli Gris dukkeshus - 30+ Gurli Gris gaveideer til børn

Gurli Gris dukkehus

Gurli Gris og familien bor i det hyggelige hus der er møbleret med masser af søde ting. Sættet indeholder 1 styk Gurli Gris figur og massere af møbler. 

Find dukkehuset hos Eurotoys

gurli gris gurlis camping tur - 30+ Gurli Gris gaveideer til børn

Gurli Gris campingtur legesæt

Gå på campingoplevelser med denne Gurli Gris feriecamper. Opbevar Gurli’s og George’s cykler på tagstativet, og alt campingudstyr er ombord! Derefter stopper du og løfter tagboksen for at afsløre en seng indenfor, teltet og opbygge lejrbålet! Indeholder; Stor camper med aftageligt tag og skjult senge kammer, 4 artikulerede Gurli familie figurer i camping tøj, aftagelige sæder, cykler, telt, bålplads og gryde!

Find sættet hos Coolshop

Gurli Gris teater legesæt - 30+ Gurli Gris gaveideer til børn

Gurli Gris scene legesæt

Lav flotte forstillinger med Gurli og Gustav med det sjove Scene Legesæt. Dette interaktive legesæt indeholder masser af rekvisitter samt Gurli- og Gustav-figurer, der hjælper med at få din forstilling vækket til live! Legesættet indeholder også tilskuerpladser til publikum (andre figurer købes separat)! De 3 dobbelt-sidede baggrundskort skaber 6 forskellige scener. Du kan endda indsætte din tablet (ikke inkluderet) og opleve øjeblikke fra din yndlings-film eller brug tabletten som biograflærred! 

Find Gurli Gris legesættet hos Coolshop

Gurli Gris børnekostume - 30+ Gurli Gris gaveideer til børn

Gurli Gris børnekostume

Et Gurli Gris børnekostume er oplagt til fødselsdagsfesten med Gurli Gris tema, den kommende fastelavnsfest eller blot leg i hjemmet. Med et Gurli Gris kostume til børn er der lagt op til flere timers leg.

Find kostumet hos Temashop

Gurli Gris bamse - 30+ Gurli Gris gaveideer til børn

Stor Gurli Gris bamse

Her er Gurli Gris lavet som en kæmpe bamse på 70 cm. Gurli er iført sin velkendte røde kjole og holder sin gule bamse i hånden. Hun vil helt sikkert vække begejstring hos enhver Gurli Gris-fan.

Find Gurli Gris bamsen hos Børnenes Kartel

Gurli gris spisesæt - 30+ Gurli Gris gaveideer til børn

Gurli Gris spisesæt

Fint bambus spisesæt med den kæreste Gurli Gris og søde motiver i lækre pastelfarver. Sættet består af 3 dele; tallerken, skål og kop. Tallerkenen er med høj kant, der gør det nemmere for barnet at holde maden på tallerkenen. Leveres i gaveæske.

Find sættet hos Børnenes Kartel

Hama Perler Gurli Gris - 30+ Gurli Gris gaveideer til børn

Gurli Gris Hama perler

Fin pakke med perler i blandede farver til at lave fine motiver med Gurli Gris. Perler er rigtig god øvelse for finmotorikken. Æsken indeholder: 4000 perler, perleplade, motivark, vejledning og strygepapir.

Find perleæsken hos Børnenes Kartel

Gurli Gris billedordbog - 30+ Gurli Gris gaveideer til børn

Gurli Gris billedeordbog

Lær ord med Gurli Gris! Bogens seks flotte opslag er fyldt med ord fra hjemmet, børnehaven, parken, trafikken og meget mere. Lad dit barn sætte navn på de små billeder, og find dem så i det store billede. Den perfekte bog til en hyggestund, hvor der samtidig trænes ordforråd, forståelse og koncentration.

Find bogen hos Gucca

Gurli Gris ludo - 30+ Gurli Gris gaveideer til børn

Gurli Gris Ludo

Det klassiske familiespil – nu til hele familien! Nu kan også de små være med i dette Gurli Gris Ludo-spil. Saml familien og oplev Gurli Gris, Gustav Gris, Mor Gris og Far Gris, mens I gennemfører Ludo-banen.  Familien Gris er taget på cykeltur! De sjove illustrationer skaber større underholdningsværdi for de små. Gurli Gris Ludo har nøjagtig samme regler som det klassiske Ludo-spil.

Find Gurli Gris Ludo hos Gucca

Gurli Gris høretelefoner - 30+ Gurli Gris gaveideer til børn

Gurli Gris høretelefoner

Elsker dit barn enhjørninger? Det gør Gurli gris og hendes venner også! Gør barnet klar til sjov, regnbuer og masser af glitter med disse seje og flotte Gurli Gris enhjørning høretelefoner! Høretelefonerne er designet til netop at nyde forskellige former for børneunderholdning på enten en smartphone, iPad eller tablet. Høretelefonerne er perfekte til små øre, da der er en lydgrænse på 85 dB, så trommehinderne ikke tager skade af de høje lydstyrker som normale høretelefoner har. De er desuden testet og er velegnede til børn i alderen 3-7 år.

Find høretelefonerne hos Gucca

Gurli Gris rygsæk trolley - 30+ Gurli Gris gaveideer til børn

Gurli Gris rygsæk/trolley

Hvis dit barn er vild med Gurli Gris, vil denne lille taske være det perfekte køb. Tasken har hjul og håndtag og forsiden prydes af et motiv af Gurli Gris lavet i pailletter. En sød detalje er lynlåsen, der er udformet som to fine blomster.

Find den hos Gucca

Gurli Gris gæt hvem brætspil - 30+ Gurli Gris gaveideer til børn

Gurli Gris – gæt hvem brætspil

“Hvem er Hvem” er en gættekonkurrence, hvor man ved hjælp af udelukkelsesmetoden skal gætte, hvilken person modstanderen tænker på. Dette er en særlig Gurli Gris udgave, for alle der ikke kan få nok at de herlige små tegnefilm. Undervejs må man stille spørgsmål, der kan besvares med “ja” eller “nej”. Efterhånden som flere og flere udelukkes, lukker man lågerne og sidder (forhåbentlig) tilbage med den rigtige person.

Find spillet hos Gucca

Gurli Gris vildkatten brætspil - 30+ Gurli Gris gaveideer til børn

Gurli Gris Vildkatten brætspil

Vildkatten er det klassiske spil, hvor man skal lede efter billeder på spillepladen. Nu kan du købe denne sjove Gurli Gris version af spillet, så de allermindste også kan være med til spilaftenerne! Spillet er særlig udviklet til børn og brættet har 70 motiver, som er nemme at forholde sig til. Med denne version skal du lokalisere billeder af karakterer og objekter fra den velkendte tegneserie, fremfor tilfældige objekter som er i det originale spil.

Find spillet hos Gucca

Gurli gris tesæt - 30+ Gurli Gris gaveideer til børn

Gurli Gris tesæt

Dette fine tesæt har motiver af Gurli Gris og hendes familie, Mor Gris, Far Gris og lille Gustav. Inviter familien og venner på te og hav en hyggelig eftermiddag sammen. Måske kan du overtale nogen til at hjælpe dig med at bage nogle småkager eller boller – det hører sig jo næsten til, når man drikker te. Sættet indeholder 12 dele og er udført i porcelæn (ikke plastik).

Find tesættet hos Gucca

Gurli Gris kuffertsæt - 30+ Gurli Gris gaveideer til børn

Gurli Gris kuffertsæt

Her får du et sødt kuffertsæt af Gurli Gris fra Barbo Toys! Sættet består af tre farverige kufferter i tre forskellige størrelser. Kufferterne har fine motiver af Gurli Gris, hendes familie og hendes bedste venner. Kufferterne er perfekte til opbevaring af legetøj og er nemme at tage med, når man er på farten!

Find sættet hos Gucca

Gurli gris bamse med lyd - 30+ Gurli Gris gaveideer til børn

Gurli Gris bamse med lyd og sovepose

Sleepover Gurli Gris er den perfekte ledsager til sengetid! Super blød og dejlig Gurli Gris legetøj, iført lyserød pyjamas. 
Tryk på hjertet på Gurli´s bryst for at høre en vuggevise og se et flot nattelys gløde. Gurli leveres med en sød sovepose med bærehåndtag, så du kan tage hende hvor som helst. 

Find bamsen hos Gucca

Gurli gris skuldertaske - 30+ Gurli Gris gaveideer til børn

Gurli Gris skuldertaske

Denne super søde skuldertaske med Gurli Gris-tema er perfekt til dig, der er stor fan af Gurli Gris. Tasken vil med sikkerhed imponere dine venner. Tasken er desuden rigtig rummelig og du kan sagtens have alle dine ting med dig.

Find tasken hos Gucca

Indlægget Gurli Gris gaveideer til børn indeholder affiliatelinks/reklamelinks

pinit fg en rect red 28 - 30+ Gurli Gris gaveideer til børn

error: Content is protected !!