Påskeæg til voksne 2020

Et påskeæg til voksne 2020 er oplagt som værtindegave til påskefrokost eller forkælelse til en du holder af.

Påskeæg hører sig til påske. Hvert år sælges der et hav af påskeæg, de fleste til børn, men der er også begyndt at komme flere påskeæg til voksne på markedet.

Påskens oprindelse

Påske betegner både den jødiske højtid, Pesach, der fejrer jødernes udvandring fra Ægypten, og den vigtigste og ældste kristne højtid, der markerer Jesus’ død og opstandelse. 

Idag er det nok ikke så mange der har Jesus i tankerne ved påsketid, ofte handler tankerne mere om nogle samlede fridage, påskeæg og påskefrokoster. Og siden Jesus´død er der da også kommet flere forskellige traditioner til påsken, som f.eks. at lave gækkebreve, æggejagt, besøg af påskeharen, påskeæg, påskefrokoster og den årlige påskebryg, må selvfølgelig ikke glemmes.

Påsken i Danmark fejres i mange danske hjem med en påskefrokost med mange traditionelle påskeretter som lam, æg, laks, sild på bordet, samt øl (gerne den særlige påskeøl) og snaps. I påskedagene bliver der også spist meget chokolade i Danmark – oftest i form af påskeæg i ren chokolade, marcipanæg eller chokoladekurve.

Påskeæg til voksne

Traditionen med at give påskeæg er forbundet med gækkebrevet, der går helt tilbage til 1600-tallet. En anden hyggelig påsketradition, som praktiseres af mange danske børnefamilier, er at male æg. I de fleste familier er det kun børn der får påskeæg, men de senere år er det blevet mere populært blandt de voksne. Der findes efterhånden mange lækre bud på voksen påskeæg. Forkæl en du holder af med er af disse lækre påskeæg til voksne:

baileys salted caramel påskeæg - Påskeæg til voksne 2020

Baileys Salted Caramel Chokoladeæg

Forkæl en chokoladeelsker med luksuriøse Baileys Salted Caramel chokoladeæg! Dette store chokoladeæg er hånddekoreret og har smag af den uovervindelige kombolikør og saltkaramel. Perfekt som påskeæg til voksne chokoladeelskere! Baileys-ægget er hånddekoreret, og som om det ikke var dekadent nok, indeholder pakken desuden fire guldskinnende trøffelpraliner med crèmekaramel-smag! Dette lækre sæt passer selvfølgelig lige så godt som et stort påskeæg til voksne, som når du gerne vil forkæle en likør- og chokoladeelsker lidt ekstra.

Find påskeægget hos Coolstuff

noble eggs påskeæg - Påskeæg til voksne 2020

Noble Eggs Påskeæg

Byd på påskens flotteste æg og forgyld æggejagten! Det stilrene påskeæg Noble Egg er proppet til randen med 450 gram chokoladeæg og slikmiks og passer perfekt til voksne slikelskere. 

Dette flotte metalæg løser nemlig både udfordringen med at finde et påskeæg til voksne samtidig med, at ægget faktisk kan stå op takket være en flad side. Perfekt både som pynt på påskebordet og til at forgylde årets æggejagt! Påskeægget i metal er fyldt med 450 gram chokoladeæg og bridgeblandning. Chokoladeæggene i mørk chokolade og mælkechokolade er fyldt med nougat og mandelcreme, og matches af den lækre slikmiks med chokolade, nødder, lakrids og mint. Ægget har et præget mønster og fås i to forskellige farver (guld og sølv), som sælges usorteret. Indholdet er det samme uanset farven på ægget, og det smukke metalæg kan anvendes igen og igen.

Find påskeægget hos Coolstuff

Egg Royale Påskeæg - Påskeæg til voksne 2020

Egg Royale Påskeæg

Glem småbitte vagtelæg. Disk op med gigantiske Egg Royale på påskebuffeten i stedet! Dette halve påskeæg indeholder hele 1,5 kg slikmiks med chokolade, karamel og andet godt. Det halve æg er pakket ind i cellofan med en dekorativ roset – dette kan være den ultimative påskegave til slikelskeren! Det halve æg i metal er fyldt med hele 1,5 kg slik, og der er naturligvis noget til alle! Seje karameller, som smager af mintchokolade, flødekarameller og hindbær-lakrids flokkes med slikklassikere som Dumle, Riesen, Geisha og chokoladeæg. Egg Royale er pakket ind i cellofan med en dekorativ roset på. Disk op med det halve æg i stedet for den traditionelle slikskål på påskebuffeten, eller giv dette smukt udsmykkede påskeæg til en slikelsker, som fortjener et ordentligt strudseæg!

Find det flotte påskeæg hos Coolstuff

Kinder Maxi Surprise Kinderæg - Påskeæg til voksne 2020

Kinder Maxi Surprise Kinderæg

Mere chokolade, større overraskelse – behøver vi sige mere? 150-gram Kinderæg rules! Som alle ved: store versioner af små ting er per automatik bare sjovere! Aller helst Kinder-varianten, med den der supermilde mælkechokolade som smelter på tungen og smager som hele verdens sammenlagte nydelse. Derfor skal du selvfølgelig have et kæmpestort Kinderæg til påske! Det her æg er næsten otte gange større end et traditionelt Kinderæg, og ca. hundrede gange sjovere.

Find Kinder Maxi påskeæg hos Coolstuff

Chili Klaus Egg of Death Påskeæg - Påskeæg til voksne 2020

Chili Klaus Egg of Death Påskeæg

Gør påsken til en chiliosende højtid med Chili Klaus’ heftige påskekalender Egg of Death! Her får du fem chokoladedyppede marcipanæg til at spise mellem skærtorsdag og 2. påskedag. Fire af æggene har en mild chilistyrke, men det femte er det berygtede Egg of Death, der får dig til at ofre dine smagsløg! Dette er nemlig ikke et almindeligt påskeæg, men en påskekalender med fem luger, som lader dig tælle påskedagene i chokoladedyppede marcipanæg. Ja, hvis du altså overlever alle fem dage!

Find Chili Klaus påskekalender hos Coolstuff

Fabergé Stort Påskeæg - Påskeæg til voksne 2020

Fabergé Stort Påskeæg

Stort og smukt påskeæg i Fabergé-stil fyldt med hele 750 gram lækre nougatæg og chokoladeæg! Dette detaljerede metalæg er et must for chokoladeelskeren og er et uimodståeligt påskeæg til voksne! Det smukke metalæg er stilfuldt udsmykket med et gyldent reliefmønster – på samme måde som et Fabergéæg! At det indeholder hele 750 gram lækker chokolade, gør jo ikke sagen dårligere – dette er perfekt som påskeæg til voksne og andre chokoladeelskere! 

Find påskeægget hos Coolstuff

Lasse Åberg Påskeæg - Påskeæg til voksne 2020

Lasse Åberg Påskeæg

Bare fordi du er voksen, betyder det ikke, at du er udelukket fra æggejagten! Dette flotte metalæg med motiv af Lasse Åberg er fyldt til randen med 300 gram slik og passer perfekt til voksne slikelskere. Påskeægget i metal er fyldt med 300 gram bridgeblanding; en lækker slikmiks med chokolade, nødder, lakrids og mint. Lasse Åberg er i kunstsammenhæng måske mest kendt for sine illustrationer med Musse Pigg – men naturligvis har han også skabt sjove og kreative billeder med påsketema!

Find påskeægget hos Coolstuff

Wera Påskeæg med Værktøj - Påskeæg til voksne 2020

Wera Påskeæg med Værktøj

Klart at handymanden skal være med til æggejagt! Wera Påskeæg er et perfekt påskeæg til voksne, der kan lide praktiske og kaloriefri æg og indeholder et værktøjssæt med to håndgreb og mange forskellige bits. Wera-påskeægget indeholder et værktøjssæt, som består af to ergonomiske bitshåndgreb til både finmekanik og større skrueprojekter og tretten bits til forskellige skrueprofiler. 

Find påskeæg med værktøj hos Coolstuff

Baileys Strawberries Cream påskeæg - Påskeæg til voksne 2020

Baileys Strawberries & Cream Påskeæg 

Forkæl en, der både kan lide dig og chokolade med dette luksuriøst store chokoladeæg! Baileys-ægget i hvid chokolade har smag af sommeragtige jordbær, og i pakken gemmer der sig også søde mælkechokoladehjerter fyldt med Baileys-creme. Dette store og luksuriøse Baileys-æg vinder garanteret enhver chokoladeelskers hjerte – her mødes hvid chokolade, sommeragtige jordbær og cremet flødelikør i en uimodståelig, blid harmoni! Som om det ikke var nok med chokoladeluksus, indeholder pakken desuden små chokoladepraliner af mælkechokolade, som er fyldt med Baileys-creme. Chokoladeægget bliver en både god og romantisk gave til en, du holder af.

Find det hos Coolstuff

Guinness påskeæg - Påskeæg til voksne 2020

Guinness Chokoladeæg

Mørk chokolade og mørkt øl er en rigtig drømmekombination! Dette store chokoladeæg er tilsmagt med Guinness-øl, og de små pintformede praliner er fyldt med en lækker creme, som også har fået smag af det klassiske, irske øl. Guinness-ægget er et perfekt påskeæg til voksne! De mørke chokoladestykker har en cremet kerne, som er tilsmagt med det klassiske irske øl, og de har naturligvis en skumkrone af hvid chokolade på toppen

Find påskeægget hos Coolstuff

påskeæg til voksne 1024x1024 - Påskeæg til voksne 2020

Giv en oplevelse som påskeæg

Giv et anderledes påskeæg i form af en oplevelse. DuGlemmerDetaldrig tilbyder et unikt udvalg af oplevelser i hele landet, hvad enten gavemodtageren skal forkæles med wellness, en action oplevelse, en middag osv.

Se alle oplevelser hos Duglemmerdetaldrig

Indlægget Påskeæg til voksne 2020 indeholder affiliatelinks

pinit fg en rect red 28 - Påskeæg til voksne 2020

error: Content is protected !!